Inschrijving nieuw lid

 

Als u lid wilt zijn van een actieve Friese watersportvereniging, bent u bij de GWS goed onder dak en kunt u op de meestal in maart gehouden jaarlijkse ledenvergadering mede het verenigingsbeleid bepalen.

Verzekeraars geven leden van watersportvereniging premiekorting!

De jaarcontributie bedraagt momenteel € 33,--. Dat is inclusief de afdracht van € 20,10 aan het Koninklijke Watersportverbond. Als u een boot verzekert krijgt u als lid veelal een hogere premiereductie. U kunt meer genieten op en aan het water als lid van een watersportvereniging!

Lid worden

Lid worden van de Vereniging Grouwsterwatersport G.W.S. is mogelijk door het opgaveformulier af te drukken en ingevuld aan het verenigingssecretariaat op te sturen. De contributie voor 2020 bedraagt € 33.--. De vereniging GWS is aangesloten bij het Watersportverbond.

Met het machtigingsformulier kunt u ons machtigen om de verschuldigde bedragen automatisch door de GWS te laten incasseren. U heeft er geen omkijken meer naar, voor de vereniging is het ook gemakkelijk en het bespaart de vereniging bovendien kosten.

Algemeen

 

Contact privé

 

Postadres

 

 
Beveiligingscode Beveiligingscode

GROUWSTER WATERSPORT

Meersweg 2a

ADRESGEGEVENS

Grou
Fryslân
The Netherlands

BEL ONS

 


© 2023 Vereniging Grouwster Watersport (GWS)