Grouster jaarprijs 2019

Grouster jaarprijs 2019

Geplaatst op 09-09-2019  -  Categorie: Algemeen

 

Grouster jaarzeilprijs uitgereikt

GROU - Na de 159e Hardzeildagen of Merkewedstrijden is duidelijk geworden wie zich de beste zeilers op Grou mag noemen. KZV Oostergoo, KWV Frisia, GWS en WV De Meeuwen, allen wedstrijdzeilend op Grou, en Stichting Zeilcentrum Grou introduceren voor de tweede maal, i.s.m. Rabobank Heerenveen en Meat&Eat Zeilcentrum Grou de Grouster jaarzeilprijs.


De beste zeiler(s) op de Pikmar en de Ee’s is bepaald aan de hand van de uitslagen van de Voorjaars-, Pinkster-, Oostergoo en Merkewedstrijden. In het weekend van 8 en 9 september werd duidelijk wie de winnaars zijn geworden. De strijd ging tussen GWS-schouw en 12-voetsjol-zeilers. En er waren nog veel kanshebbers voor de prijs voor de start van Merkewedstrijden. De winnaar is uiteindelijk geworden Durk Vis, Jeanet Groen en Alwin Vis  zeilend in een GWS-schouw. Zij kregen van Rabobank Heerenveen een ballonvaart aangeboden en worden vernoemd op de jaarprijs plaquette.


Naast de winnaar werd dit jaar ook weer een aanmoedigings- en waarderingsprijs aangeboden door Eat&Meat Zeilcentrum Grou. De zeiler Joop Spykstra met wisselende bemanning , eveneens zeilend in een GWS schouw, waren bij alle vier de wedstrijden aanwezig, maar streden niet mee in de top. Hopelijk is deze prijs een extra aanmoediging om volgend jaar weer volop mee te doen met de wedstrijden op Grou.


GROUWSTER WATERSPORT

Meersweg 2a

ADRESGEGEVENS

Grou
Fryslân
The Netherlands

BEL ONS

 


© 2024 Vereniging Grouwster Watersport (GWS)