Nieuwjaarsreceptie 2020

Nieuwjaarsreceptie 2020

Geplaatst op 05-01-2020  -  Categorie: Algemeen

Grou 3-jan-2020, Exact 85 jaar geleden werd de vereniging Grouwster watersport opgericht. Voorzitter Eelke Boersma wenste alle aanwezigen een gezond nieuwjaar en een mooi waterseizoen 2020.

Ruim 60 leden waren aanwezig en konden genieten van de presentatie van Gastspreker Frits Jansen over het Jeugdzeilen georganiseerd door de Commissie van Schippers en Bemanningen, Stichting Foar de Neiteam en de IFKS en SKS. Mooi te zien hoeveel plezier de kinderen hebben tijdens dit zielweekend. Daarna was er een interview met enkele (  oud bestuurs-) leden en vrijwiligers, onderleiding van vz. Boersma

nj-receptie

Voor alle vrijwilligers, waar de vereniging ieder jaar een beroep op kan doen, was er een attentie als dank voor het afgelopen jaar.

En dan als laatste de onthulling van de Glossy door Corrie van Hilten, een echt bewaarnummer met een terugblik op 85jaar GWS. De aanwezige leden konden gelijk een exemplaar meenemen, de overige leden zal binnenkort een thuis gestuurd krijgen. 31 mei tijdens de pinkster3daagse is er een feestelijke jubileumdag, binnenkort zal de inhoud zoals in de Glossy staat vermeld ook in de Agenda staan.

zie ook

Leeuwarder Courant

Omrop Fryslân


GROUWSTER WATERSPORT

Meersweg 2a

ADRESGEGEVENS

Grou
Fryslân
The Netherlands

BEL ONS

 


© 2024 Vereniging Grouwster Watersport (GWS)